SliderSub5.jpg
Shadow

Verslag KidsParty 2024

14 april was het zover. 09.00 stonden we met wat slaperige oogjes, gevulde rugzakjes en heel veel enthousiasme klaar bij Brocante. Samen met de Bevers en de Welpen gingen we naar de Kidsparty in Melderslo. Onderweg met de bus nog even stoppen in Susteren om onze scoutingvrienden op te pikken en verder naar openluchtmuseum de Locht.

We waren getuige van een heuse boerenbruiloft. Maar wie ging er trouwen? Dat moesten onze Bevers en Welpen uitzoeken. Door middel van spelletjes kregen we hints over wie er wel óf niet ging trouwen. Bij elk spel kregen we grondstoffen en muntjes om een bruidsschat te kunnen kopen. Zo goed als het hele kraampje leeggekocht maar helaas geen prijs gewonnen om mee terug naar Ulestraten te nemen. Er was wel nog een rare snuiter op de Kidsparty in een boeren overal die ons toch aardig bekend voorkwam..

Met zwarte moeltjes, voldane gezichtjes, gekochte fluitjes en een verdiend insigne gingen we terug naar Susteren. Een paar honderd meter voor het eindpunt in Susteren raakt onze busschauffeur een paaltje waardoor de bus helaas niet meer verder kan rijden. Gelukkig werd er gezorgd voor een vervangende bus en het was zowaar dé KLM bus. Iedereen was door het dolle heen en ietsiepietsie later dan verwacht, waren we terug in Ulestraten.

Geslaagde dag en we kijken al uit naar Kidsparty 2025 en dan scoren we wél prijs!

Link naar de foto's:

https://my.hidrive.com/share/6y924nh2qx#$/2024%20Kidsparty