SliderSub5.jpg
Shadow

Bevers op de (SPEEL)boerderij

Bever- oefenweekend 2024

15 & 16 Maart, het allereerste Bever-oefen weekend. Voor de meeste bevers zijn scoutingkampen helemaal nieuw en spannend, vandaar dat het ons slim leek om 1 oefen weekendje te doen op ons eigen gebouw. Het thema.. Bevers op de boerderij. De weersvoorspellingen zagen helaas niet heel denderend uit, maar we blijven positief.

Vrijdag avond kwamen alle bevers met ouders, broertjes en zusjes om hun slaapplek in orde te maken. Alle knuffeltjes, sloffen en onesies lagen klaar voor een hele gezellige overnachting. Eerst een quiz over dieren vervolgd met wat marshmallows roosteren onder de luifel en uiteindelijk nog een boerderij film met wat lekkere chippies. Erna was het bedtijd, samen de tandjes poetsen, pyjama’s aan en iedereen in de slaapzak. Wat hebben ze het goed gedaan! De staf was verrassend blij dat iedereen tot een mooi uur of half 7 / 7 uur heeft geslapen. Trots!

In de ochtend werden alle matjes naar de zaal gesleept om samen de minions te kijken en lekker wakker te worden. Esther had heerlijke wentelteefjes gemaakt en de lunchpakketjes werden klaar gemaakt. Uiteraard was er een corvee lijst en de bevers kunnen onwijs goed afwassen! Samen met Leon en Donna van de welpen zouden we naar de kinderboerderij in Daalhof gaan. Echter was het weer zo slecht en het was zo koud, dat we social deal tevoorschijn hebben getrokken voor kaartjes voor Kinderstad Heerlen. Wát een straf. Iedereen heeft lekker lopen te rauzen en we zijn in alle attracties geweest. Eind van de zaterdagmiddag werden alle bevers weer opgehaald en voor sommige mocht het weekend wel wat langer duren.  

Iedereen heeft het super goed gedaan en we kijken uit ons zomerkamp in Juni!

Fotolink: 
https://my.hidrive.com/share/6y924nh2qx#$/2024%20Bevers%20op%20de%20boerderij