Kidsparty 2020

 

 

Beste Bevers en Welpen dit jaar gaan we weer naar Kidsparty, en wel op zondag 5 april.

Dit jaar vindt de KidsParty plaats in de Kasteeltuinen Arcen. Een historische plek vol geur- en kleurexplosies waar jij je meteen in de tijd van Robin Hood waant. Ridders, minstrelen, jonkvrouwen en monniken: ze komen allemaal voorbij. Ervaar gave avonturen in de midgetgolf, ontdek wie de beste ridder is, spot flamingo’s en ga dieren knuffelen op de aaiweide. De Kasteeltuinen zitten vol verrassingen en spannende avonturen.

Heb je bovendien al het laatste nieuws gehoord? De schat van koning Richard Leeuwenhart is, na heel lang zoeken, eindelijk gevonden in Arcen! Het is een enorme kist met een groot slot op de voorkant. Het kan toch niet anders of daar zit iets waardevols in. Maar er is een probleem: de sleutel is kwijt. Hij heeft tot vlak voor de ontdekking van de schatkist in het speciale sleuteldoosje gelegen op een hele hoop zakdoeken, maar nu is hij op mysterieuze wijze verdwenen. Wie o wie heeft de sleutel gepakt? Aan meesterdief Robin Hood de taak om de dief te ontmaskeren, want wie weet nu beter hoe een dief zich gedraagt. Maar het terrein is te groot om alles en iedereen in de gaten te houden en daarom heeft hij jouw hulp nodig.

Wil je helpen met het zoeken naar de sleutel schrijf je dan snel in!

Aanmelden kan 10 maart. Klik HIER om je aan te melden.

De kosten voor deelname is inclusief super-de-luxe reis met de KidsParty-tourbus. Deze haalt ons op bij Brocante en brengt ons ’s avonds weer thuis.

Aankomst bij Kasteeltuinen in Arcen is rond 11.00 uur. Exacte ophaaltijden en opstaplocaties worden een week van te voren bekend gemaakt. rond 16.30 worden ze weer naar huis gebracht

Kosten voor deelname aan deze fantastische dag is €14,95