Kidsparty 2019

Beste Bevers en Welpen dit jaar gaan we weer naar Kidsparty, en wel op zondag 14 april

We gaan naar Kitskensberg en dat is een echte natuurspeeltuin, met maar liefst 5 hectare bosrijke grond aan de rand van de stad Roermond. Zo’n 80 verschillende speeltoestellen bieden veel speelplezier en gevarieerde speelomgevingen. De speeltuin is al meer dan 60 jaar een begrip in heel Limburg en omstreken.

Een doolhof, een verkeersplein, klimwandjes, tokkelbaan, wankelbrug, piratenschip, complete forten zijn in Kitskensberg te vinden en ook “gewone” zandbakken, wippen en glijbanen zorgen voor eindeloos speelplezier. JongNL Limburg, Scouting Limburg en IVN Limburg zullen dit alles aanvullen met tal van natuur-, educatieve, creatieve en speelse activiteiten, zodat 1 dag op de KidsParty misschien wel te kort is.

De kosten voor deelname is inclusief super-de-luxe reis met de KidsParty-tourbus. Deze haalt ons op bij Brocante en brengt ons ’s avonds weer thuis.

Aankomst bij Speeltuin Kitskensberg in Roermond is rond 11.00 uur. Exacte ophaaltijden en opstaplocaties worden een week van te voren bekend gemaakt. rond 16.30 worden ze weer naar huis gebracht

Kosten voor deelname aan deze fantatische dag is €11,95

Inschrijven kan hier en uiterlijk tot 10 maart..

powered by social2s